+90 539 201 77 30

bilgi@ayseguliscan.com

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 18:00

BLOG
Anasayfa Blog Küçükçekmece Gayrimenkul Değerleme

Küçükçekmece Gayrimenkul Değerleme

30 Haziran 2021

Küçükçekmece gayrimenkul değerleme hizmeti veren deneyimli bir firma olarak, gayrimenkul değerleme ve raporlama çalışmalarımızla yanınızda yer alıyoruz.

Teminat işlemlerinden, inşaat projeleri ve gayrimenkul satışına kadar pek çok farklı alanda, gayrimenkul değerleme hizmeti veriyor, kar potansiyelleri, gayrimenkulün piyasa değeri ve riskleri hakkında mevzuata uygun bilgileri sunan değerleme raporlarına sahip olabilmenizi sağlıyoruz.

 

İş Ortaklığı Feshine İlişkin Gayrimenkul Değerleme Raporu Alımında Doğru Adres

İş ortaklığında ayrılma yoluna gitmeye karar verdiğinizde, şirkete ait olan gayrimenkul değerlerini öğrenmek ve adil bir paylaşımı gerçekleştirmek için gayrimenkul değerleme raporlarına sahip olmanız önem taşır. Sorunsuz ve başarılı bir ortaklıktan ayrılma sürecini geçirebilmeniz için sizlere iş ortaklığı feshine ilişkin profesyonel gayrimenkul değerleme hizmeti sunuyoruz. Fesih sonrası her iş ortağına aynı mesafede bir duruş sergileyerek, objektif bakış açısına sahip olan lisanslı ekibimiz ile gayrimenkul değerleme çalışması yürütüyoruz. Bu kapsamda şirketinizin demir başlarını, duran varlıklarını inceleyerek değer tespitini yapıyor ve gayrimenkul değerleme raporu üzerinden bunları sunuyoruz.

 

SPK ve BDDK lisanslı bir Küçükçekmece gayrimenkul değerleme şirketi olarak, tarafsız ve uzman bakış açımızda en kısa sürede gayrimenkul değerlemesini gerçekleştiriyor, detaylı raporları anlaşılır bir formatta sizlere sunuyoruz. Bilgi toplama ve analiz sürecini, siz ve ortaklarınıza fayda sunabilecek koşullar altında objektif olarak yönetiyoruz.  

 

Vatandaşlık Hakkı Elde Etmek İçin Gayrimenkul Değerleme Raporuna Erişin

Türk vatandaşlığına geçiş yapma amacındaysanız, belirli şartları sağlamanız gerekir. Bu kapsamda 18.09.2018 tarihinde yapılan son değişiklik sonrasında, Türkiye’de 250 bin dolar değerinde taşınmaz bir mala sahip olmanız gerekir. Aynı zamanda bu malın 3 sene boyunca satılmama ve tapu kaydında yer alan şartlarına uyması gerekir. Ancak bunların yasal bir süreçte kanıtlanabilmesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca saptanabilmesi için ise ilgili belgeler ile raporlandırılması şarttır. Sizlere sunduğumuz vatandaşlık hakkı elde etme sürecine ilişkin gayrimenkul değerleme hizmetimiz kapsamında mevzuata uygun rapora sahip olabilir, gayrimenkulünüzün bugünkü değerini uygun belge üzerinden sunabilirsiniz.

 

Türk vatandaşlığına geçiş yapmak isteyenler için verdiğimiz bu hizmette, başvuru sürecinde geçerliliğini koruyacak gayrimenkul değerleme raporuna sahip olmak için firmamız ile iletişeme geçmek ve destek talebi iletmek yeterlidir.

 

Kentsel Dönüşüme İlişkin Gayrimenkul Değerleme Raporlarıyla Faydalardan Haberdar Olun

Kentsel dönüşüm yasası ardından binanızı kentsel dönüşüm sürecine dahil etmek kararı aldığınızda, yasaya ilişkin faydalardan yararlanabilmek için kentsel dönüşüm gayrimenkul değerleme raporunu edinebilmeniz önem taşır. Profesyonel gayrimenkul değerleme hizmeti veren şirket olarak sizlere bu konuda da destek çıkıyor ve kentsel dönüşüme dahil olacak konutunuz için değerleme raporunu hazırlıyoruz. Kentsel dönüşüm sürecinde yaşayabileceğiniz anlaşmazlıkları aşma konusunda, raporlarımız üzerinde yer alacak bilgilerden yararlanabilir, daha rahat bir süreç sonunda konut dönüşümüzü gerçekleştirebilirsiniz.

 

Kentsel dönüşüm sürecinde bir apartman sahibi olarak, müteahhitler ile anlaşma sağlamaya çalıştığını sürede firmamız aracılığıyla edineceğiniz değerleme raporuyla gayrimenkul haklarınızı tespit eder, sizleri riske sokabilecek durumlardan haberdar olursunuz. Raporlarımızdan yanıtlarına ulaşabileceğiniz konular gayrimenkulünüzün şuanki değeri, kentsel dönüşüm ardından sahip olacağı ortalama değer, potansiyel riskler, tekliflerin ne kadar olabileceği, bağımsız bölümler arası şerefiye hakları gibi konulardır.

 

Gayrimenkul Sektörüne Yönelik Farklı Konularda Değerleme Raporu Edinme Şansı

Gayrimenkul değerleme alanında bir Pazar araştırmasından yararlanmadan rapor edinmemeniz gerekir. Gerçekçi bilgileri edinebilmek için Pazar araştırması önemli bir kriterdir. Gayrimenkul değerleme hizmetimiz kapsamında, gayrimenkule yönelik risk ve kar beklentilerini, gayrimenkulün bulunduğu bölge hakkında bilgileri değerlendiriyor ve pazar araştırması ardından raporlama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

 

Küçükçekmece gayrimenkul değerleme şirketi olarak sizler için yönettiğimiz bu süreçten, gayri menkul satış, kira değer tespiti, kentsel dönüşüm, iş ortaklığı feshi, miras ve boşanma davalarına yönelik mal paylaşımları halinde yararlanabilir, değerleme raporlarınızı edinebilirsiniz.



Bu yazı 3799 kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Esenyurt / İSTANBUL
+90 539 201 77 30
bilgi@ayseguliscan.com
Bu site DumanSoft internet hizmetleri tarafından hazırlanmıştır.