+90 539 201 77 30

bilgi@ayseguliscan.com

ÇALIÅžMA SAATLERÄ°   09:00 - 18:00

BLOG
Anasayfa Blog Hadımköy Gayrimenkul Değerleme

Hadımköy Gayrimenkul Değerleme

30 Haziran 2021

Hadımköy gayrimenkul değerleme hizmetini sizler için veren şirket olarak, senelerdir SPK ve BDDK lisanslı gayrimenkul değerleme raporu hazırlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Objektif ve etiğe uygun bir bakış açısı ile araştırmalarımızı gerçekleştiriyor, ardından gayrimenkulünüze ilişkin piyasa değerini ve ilgili diğer deyatları değerleme raporlarında sunuyoruz.

 

Lisanslı ve Gayrimenkul Değerleme Etiğine Uygun Hizmet Farkından Yararlanın

Sizlerle sunduğumuz gayrimenkul değerleme hizmetimizi uzun senelerdir SPK ve BDDK lisanslı bir firma olarak veriyoruz. Bu kapsamda objektif bir bakış açısı ile analiz ve raporlama süreçlerimizi yönetiyor, en gerçekçi bilgileri gayrimenkul değerleme raporlarına aktarıyoruz. Etik kapsamında iş ortaklığı fesih ve miras paylaşımına yönelik gayrimenkul değerleme hizmetimizde her bireye aynı mesafede durma yaklaşımını benimsiyoruz.

 

Gayrimenkul değerleme hizmetimizde SPK ve BDDK lisanslı çalışmalarımızda deneyimli ve lisanslı ekibimiz, sektöre ilişkin gelişmeler hakkında da bilgi sahibi olabilmenizi sağlıyorlar. Bu kapsamda haklarınızı ve yatırımda elde edebileceğiniz faydaları öğrenebilmeniz biçim için değer taşıyor. Özellikle gayrimenkul satış işlemlerine yönelik gayrimenkul değerleme ve raporlama hizmetimizde, gayrimenkulün şimdiki değerini, emsal kira bedelini, bulunduğu konuma ait risk ve kar potansiyellerini anlaşılır bir dil ile raporluyoruz. Yasal mevzuata uygun ve geçerliliğini koruyan gayrimenkul değerleme raporlarını sunduğumuz hizmetimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz ve taleplerinizi ileteniz yeterlidir.

 

Detaylı Bilgi İçeren Gayrimenkul Değerleme Raporlarına Sahip Olma Avantajı

Gayrimenkul satış sürecinden iş ortaklığı feshi konusuna kadar birçok alanda destek alabileceğiniz gayrimenkul değerleme ve raporlama hizmetimizle, haklarınız ve elde edebileceğiniz avantajları sizlere gösterebilecek önemli verileri sunuyoruz. Gayrimenkul değerleme raporlarımızla yanıt bulabileceğiniz hususlar:

  • Gayrimenkulünüze ait ÅŸuandaki deÄŸer,
  • Emsal kira bedeli,
  • Kentsel dönüşüme iliÅŸkin gayrimenkul deÄŸerleme hizmetimizden yararlanıyorsanız bağımsız bölümlere iliÅŸkin ÅŸerefiye hakkı,
  • Kat malikleri olarak kendi aranızda mı yoksa müteahhit ile mi anlaÅŸma saÄŸlamanın daha faydalı olacağı,
  • Gayrimenkulün bulunduÄŸu yere iliÅŸkin deÄŸerlene potansiyeli,
  • Potansiyel alıcılar için konu olabilecek deÄŸerler,

Bu tip konular hakkındaki bilgileri açık ve anlaşılır biçimde raporluyoruz. Gayrimenkul değerleme raporu hazırlarken sektöre ilişkin araştırma ve değerleme esaslarına önem gösteriyoruz.

 

Mal Paylaşımına Yönelik Profesyonel Gayrimenkul Değerleme Hizmetinin Adresi

Boşanma ve miras gibi gayrimenkul paylaşım konusunun gündeme geldiği olaylarda, profesyonel bir destek ile gayrimenkul değerleme işleminden yararlanılması gerekir. Çünkü, gayrimenkul değerleme raporu hizmeti sizin için bu süreçleri daha kolay bir noktaya taşırken, anlaşmazlıkları aşmak için de çözüm sunabilecek bilgileri sürece dahil eder. Miras ve boşanma işlemine yönelik gayrimenkul değerleme hizmetimizi sunarken, etik değeri dikkate alarak rapor hazırlıyoruz.

 

Hadımköy gayrimenkul değerleme hizmeti sunan şirket olarak, belirli mal paylaşımı davalarınız için gerekli olan ve gayrimenkullerinizin bugünkü değerini gösteren değerleme raporlarını en kısa süre içinde sizlere veriyoruz. Diğer yandan belirli mal paylaşımı davalarında talep edilen ve gayrimenkulün hem bugünkü hem de geriye yönelik değer tespitini içeren raporları da sizler için sunuyoruz. Objektif bir bakış açısı ile yürüttüğümüz değerleme çalışmalarımız ardından mahkemede geçerliliği bulunan, mevzuata uygun değerleme raporlarını sunuyoruz.

 

Gayrimenkul Değerleme Raporu İle Vatandaşlığa Geçiş Hakkı Edinme Şansına Erişin

Türk vatandaşlığına geçiş hususunda gayrimenkul değerleme hizmeti almak, şartlara ilişkin yeterliliği sunan gayrimenkul değerleme raporunu edinmek için gereklidir. Yabancıların Türk vatandaşlığına geçiş sürecinde 250 bin ABD doları değerinde gayrimenkule sahip olma şartını sağlamları gerekir. Diğer taraftan bu taşınmaz malın 3 sene süre ile satışa konu olmaması ve tapu kayıtlarında yer alamsı gerekir. Şartların sağlandığının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca da tespiti açısından gayrimenkul değerleme raporlarını edinmek önemlidir.

 

Uzun senelerdir özel ve tüzel kiÅŸilere yönelik gayrimenkul deÄŸerleme hizmeti sunan profesyonel bir ÅŸirket olarak, vatandaÅŸlık için gayrimenkul deÄŸerleme hizmetimizi SPK ve BDDK lisanslı olarak sunuyoruz. Türk vatandaÅŸlığına geçiÅŸ saÄŸlamak isteyenler için gayrimenkul deÄŸerleme kanunu ile örtüşen ve geçerlilik süresini koruyan deÄŸerleme raporlarını hazırlıyoruz. Gayrimenkul deÄŸerleme raporununu edinmek ve sürece en kısa sürede dahil olmak için Hadımköy gayrimenkul deÄŸerleme hizmeti sunduÄŸumuz firmamızdan destek alabilirsiniz.  



Bu yazı 2389 kere okundu.

DÄ°ÄžER YAZILAR

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Esenyurt / Ä°STANBUL
+90 539 201 77 30
bilgi@ayseguliscan.com
Bu site DumanSoft internet hizmetleri tarafından hazırlanmıştır.