+90 539 201 77 30

bilgi@ayseguliscan.com

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 18:00

BLOG
Anasayfa Blog Başakşehir Gayrimenkul Değerleme

Başakşehir Gayrimenkul Değerleme

30 Haziran 2021

Başakşehir gayrimenkul değerleme hizmeti sunan bir şirket olarak, gayrimenkulünüzün değerlenme hizmet konusuna uyumlu ve resmi kurumlarda geçerliliği bulunan değerleme raporunu sizlere sunuyoruz.

Tamamen objektif ve sizin için avantaj sunacak olan gayrimenkul değerleme hizmetimizi, deneyimli ve profesyonel ekibimiz ile veriyoruz. Gayrimenkul değerleme çözüm ortağı olarak bizi tercih etmeniz halinde, tamamen mevzuata uygun bir yaklaşımda rapor hazırlıyor, süreç kapsamında fayda sağlamanızı hedefliyoruz. Yatırımlarınızı doğru bir biçimde değerlendirme, değerlenmeye konu olan olaya ilişkin kara geçebilme amacı içindeyseniz, sizin için sunduğumuz lisanslı değerleme raporu hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

 

Gayrimenkul Değerleme Hizmetinde BDDK ve SPK Lisanslı Uzmanlardan Destek Alma Şansı

Profesyonel Başakşehir gayrimenkul değerleme hizmeti veren bir şirket olarak, BDDK ve SPK lisanslarımız ile mevzuata uygun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Yetkili kurumlar tarafından verilmiş lisans ve sertifikalara sahip uzman kadromuz ile gayrimenkul değerleme alanında sizlere destek sunuyoruz. Ekspertiz değerleme raporlarını düzenleme alanında, gerçek, remi veya tüzel kişi fark etmeksizin objektif ve gayrimenkul değerleme mevzuatı ile örtüşen bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Hizmetimiz kapsamında gayrimenkulünüze dair sahip olduğunuz fayda ve hakların tespiti konusunda çalışarak, ekspetiz değerleme raporlarını sizlere sunuyoruz.

 

Sahip olduğunuz gayrimenkulün emsal kira bedelini ve piyasa fiyatını sizlere raporma sürecimizde, gayrimenkulünüzün hukuki durumunu lisanslı ve uzman ekspertizlerimizle inceliyoruz. Bina, fabrika tesisleri, işyeri, konut, ofis, benzin istasyonu gibi farklı mal varlıklarınız için objektif değerleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyor, sonrasından anlaşılır ve detaylı bilgileri açıkça sunan raporları sizlere sunuyoruz.

 

Gayrimenkul Değerleme Hizmet Konularında Profesyonel Raporlama Farkı

Sizlere yatırımlarınızı doğru değerlendirebilmenizi sağlayan, profesyonel bir gayrimenkul değerleme hizmeti veriyoruz. Sektöre ilişkin dinamiklerin nabzını tutan bir şirket olarak, sizlere gerekli desteği ve danışmalığı sunduğumuz gayrimenkul değerleme hizmet konuları şunlardır:

  • İş ortaklığı feshi,
  • SGK kurumuna ve vergi dairesine borç yapılandırma işlemleri,
  • Kentsel dönüşüm değerleme,
  • Gayrimenkul satış, teminat işlemleri,
  • Kira bedeli tespiti,
  • Vatandaşlık hakkı edinimi,
  • Miras, boşanma davaları ile ilişkili mal paylaşımında ortaya çıkan hukuki uyuşmazlık,

Tüm bu değerleme hizmet konularında ihtiyaç duyduğunuz desteği sizlere sunuyoruz.

 

Gayrimenkül Sektörüne Dair Bilgi Kazandıran, Potansiyel Riskleri Sunan Hizmet Farkı

Gayrimenkul değerleme alanında verdiğimiz hizmette hem gayrimenkul piyasasına dair bilinmesi gereken detaylar hakkında sizleri bilgilendiriyor hem de değerleme raporları üzerinden gayrimenkule dair öğrenmek istediğiniz detaylı bilgileri sunuyoruz. Raporlarımız üzerinden, gayrimenkulünüzün bulunduğu yerin gelecekte kayda alabileceği potansiyel karları ve riskleri, pazar araştırmamız ardından açığa çıkan rakip yatırımcı ve müşteri adayı potansiyellerini görebilmenizi sağlıyoruz. Bu kapsamda yatırımlarınızda sizin için fayda sağlayabilecek koşulları veya riski yüksek durumları daha rahat bir biçimde değerlendirebilirsiniz.

 

Acil Anlarda Değerleme Raporu Sunabilen Deneyimli Gayrimenkul Değerleme Firması

Eğer en acil şekilde elde etmeniz gereken bir değerlenme raporu varsa, profesyonel hizmetimiz ile yanınızda yer alıyoruz. Ofis ve konutunuz için kısa süre içerisinde gayrimenkul değerleme metotları gözetilerek hazırlanmış, emsal kira bedelini ve piyasa fiyatını sunan acil değerleme raporlarını veriyoruz.

 

Hızlı bir süreç kapsamında emsal kira bedelini ve gayrimenkulün piyasa fiyatını sunan raporları hazırlarken, kapsamlı bir raporu talep etmeniz halinde ise detaylı durum tespitine yöneliyoruz. Talepleriniz kapsamlı bir araştırma yolunda ilerlememizi gerektiriyorsa, gayrimenkule ait belediye evrakları, tapu kaydı incelemesi ve çevresel durum tespiti ardından detaylı raporları da sizlere sunuyoruz. Başakşehir gayrimenkul değerleme hizmeti veren deneyimli bir şirket olarak, profesyonel bir çalışama ardından gayrimenkulünüz hakkındaki olası riskler, kar durumu ve imar şartları hakkında geniş bilgiyi sizlere kazandırıyoruz.



Bu yazı 1138 kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Esenyurt / İSTANBUL
+90 539 201 77 30
bilgi@ayseguliscan.com
Bu site DumanSoft internet hizmetleri tarafından hazırlanmıştır.