+90 539 201 77 30

bilgi@ayseguliscan.com

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 18:00

BLOG
Anasayfa Blog Bahçeşehir Gayrimenkul Değerleme

Bahçeşehir Gayrimenkul Değerleme

30 Haziran 2021

Bahçeşehir gayrimenkul değerleme hizmeti sunan lisanslı ekibe sahip bir firma olarak, gayrimenkul değerleme raporlarını sizler için hazırlıyoruz.

Gayrimenkulünüze dair haklarınızı, gayrimenkulünüzün piyasa değerini ve emsal kira bedelini gayrimenkul değerleme raporlarında sizlere sunuyoruz. Fabrika, konut, iş yeri gibi farklı gayrimenkul tiplerine yönelik değerleme hizmetimizden yararlanarak, şeffaf ve objektif bakış açımızla hazırlanmış değerleme raporlarını elde edebilir, yatırımda fayda sağlayabileceğiniz koşulları çok daha rahat biçimde tespit edebilirsiniz.  

 

BDDK ve SPK Lisanslı Uzmanlarla Güvenilir Gayrimenkul Değerleme Hizmeti

Uluslararası standartlara uygun bir şekilde verdiğimiz gayrimenkul değerleme hizmetimizde, BDDK ve SPK lisanslı uzman kadromuz ile yanınızda yer alıyoruz. İlgili otoritelerden edinmiş olduğumuz sertifika ve lisanslarımıza uygun bir vizyonda objektif şekilde değerleme hizmeti sunuyoruz. Gerçek, tüzel veya özel kişi ayrımı olmaksızın gayrimenkulünüze ilişkin faydaları, riskleri, hakları yansıtan ekspetiz ve değerleme raporlarını sizler için hazırlıyoruz.

 

Gayrimenkul değerleme kanunu ile örtüşen çalışmalarımızla, gayrimenkulünüzün emsal kira bedelini ve piyasa fiyatını raporlarımız kapsamında sizlere sunuyoruz. Bağımsız ve objektif bir şekilde gerçekleştirdiğimiz çevre, tapu, belediye evrakları incelemeleri ardından, konuttan, iş yerlerinize kadar her tip yapıya yönelik basit ve rahatlıkla anlaşılır raporları hazırlıyoruz. Fabrika tesisi, bina, ev, depo, ticari bina, otel, benzin istasyonu gibi farklı yapılara yönelik gayrimenkul değerleme hizmetini sunuyoruz.

 

Kentsel Dönüşüm Değerleme Hizmetiyle Beklenmedik Durumlardan Korunun

Kentsel dönüşümden yararlanmaya karar verdiğiniz anda kat malikleri olarak müteahhitlerle görüşme ardından, beklenmedik bir durumla karşılaşmanızı önlemek amacıyla kentsel dönüşüm değerleme hizmetimizi sizler için sunuyoruz. Bizlerden değerlenme raporu edinmek için hizmet almanız halinde kentsel dönüşüm yasasına ilişkin faydalı yanları görebilmenizi ve bunlardan yararlanabilmenizi sağlıyoruz. Kentsel dönüşüm kapsamında binanızı yatırma kararı alıyorsanız, kat malikleri olarak farklı konularda tartışmak ve görüşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte sizlere sunduğumuz Bahçeşehir gayrimenkul değerleme hizmetimiz ise detaylı raporlara erişebilmenizi ve anlaşmazlıklar halinde çeşitli somut bilgiler üzerinden ilerleyerek sonuca çok daha rahat şekilde ulaşabilmenizi sağlar.

 

Kentsel dönüşüm için bir müteahhit ile görüşme yapmaya karar verdiğinizde gayrimenkul değerleme raporuna sahip olmanız haklarınız ve elde edebileceğiniz faylardan hakkında bilgi sahibi olabilmenizi sağlar. Sizlere sunduğumuz değerleme raporları, gayrimenkulünüze yönelik tespit ettiğimiz haklarınızı gösterdiğinden, müteahhitler ile anlaşma sürecinizde doğru bir yol izleyebilirsiniz.

 

Kentsel Dönüşüm Değerleme Hizmetinde Mevzuata Uygun Raporlama Sürecini Deneyimleyin

Binanız için kat malikleri olarak kentsel dönüşüm sürecinden yararlanma kararı aldıysanız, gayrimenkul değerleme kapsamında detaylı ve resmi ölçütlere uygun bir rapor edinmeniz gerekir. Bu kapsamda sizlerin yanında yer alarak, gayrimenkul haklarınızın tespitini değerleme raporlarımız üzerinden gerçekleştiriyoruz. Gayrimenkul değerleme mevzuatı kriterlerine uygun bir değerleme raporunun yanıt vermesi gereken ve sizler için sunduğumuz raporlarda da yer alan bilgiler şu şekildedir:

  • Yapılan değerleme ardından kentsel dönüşümü müteahhit ile anlaşma ardından mı yoksa kat maliklerinin kendi aralarında anlaşmaları üzerinden mi yaptırmanın daha yararlı olacağı,
  • Gayrimenkulün güncel değeri,
  • Bağımsız bölümlere ilişkin şerefiye hakkının ne kadar olacağı,
  • Değer yaklaşımlarının sizin anlayabileceğiniz bir dile sunulması,
  • Kentsel dönüşüm ardından gayrimenkule ilişkin ortama değer,
  • Birden fazla müteahhit ile görüşme üzerinden alınabilecek teklifler,

Bu tip konular hakkında bilgileri değerleme raporlarımız üzerinde görebilirsiniz.

 

Vatandaşlık Hakkını Elde Etme Sürecine Özel Profesyonel Gayrimenkul Değerleme Hizmeti

Türk vatandaşı olmak isteyen bireylerin yasalara göre belirli şartları sağlamları gerekir. Bu şartlara baktığımızda ise gayrimenkul sahipliğine ilişkin açıklamaları görüyoruz. Türk vatandaşlığına geçiş için minimum 250 bin ADB Doları değerindeki taşınmaz malın 3 sene süre bazında satılmamış olması ve tapu kayıtlarında yer alamsı gerekir. Bu durum Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit edildiğinde Türk vatandaşlığına geçiş için gerekli şartlar sağlanır. Ancak tespitin yapılabilmesi için 250 bin ADB doları değerindeki gayrimenkul’e sahip olma niteliğinin yasal mevzuata şekilde belgelendirilmiş olması gerekir.

 

İşte bu noktada deneyimli yapımız ise vatandaşlık için gayrimenkul değerleme hizmetimizi de sizler için sunuyoruz. Lisanslı uzman ekibimiz ile Türk vatandaşlığına geçiş yapma amacı olan yabancılar için gayrimenkullerine yönelik değerleme raporlarını hazırlıyoruz. En ideal süre içerisinde teslim koşullarından yararlanabilmenizi sağlıyor ve mevzuat açısından gerekli görülen bilgilerin tümünü raporlarımızda sunuyoruz. Bahçeşehir gayrimenkul değerleme hizmetimizden yararlanmak için bizler ile iletişime geçmeniz yeterli olurken, sizlere gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz.



Bu yazı 924 kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Esenyurt / İSTANBUL
+90 539 201 77 30
bilgi@ayseguliscan.com
Bu site DumanSoft internet hizmetleri tarafından hazırlanmıştır.