+90 539 201 77 30

bilgi@ayseguliscan.com

ÇALIÅžMA SAATLERÄ°   09:00 - 18:00

BLOG
Anasayfa Blog Arnavutköy Gayrimenkul Değerleme

Arnavutköy Gayrimenkul Değerleme

30 Haziran 2021

Arnavutköy gayrimenkul değerleme hizmeti veren SPK ve BDDK lisanlı firma olarak, gayrimenkul değerinizi belirleme ve raporlama alanında objektif bir bakış açısı ile çalışıyoruz.

Kentsel dönüşüm, iÅŸ ortaklığı feshi, mal paylaşımı, gayrimenkul satışı, kira deÄŸer tespiti gibi farklı alanlara yönelik gayrimenkul deÄŸer tespitini ve raporlama iÅŸlemini gerçekleÅŸtiriyoruz.  Tüm süreçlerde sektöre iliÅŸkin bilgileri de sizlere sunarak fayda elde edebileceÄŸiniz noktalardan haberdar olmanızı saÄŸlıyoruz.
 

Sektör Nabzını Tutan Gayrimenkul Değerleme ve Raporlama Hizmeti

Avantaj kazanımızı önemseyen gayrimenkul değerleme hizmeti sunan firma olarak gayrimenkul sektörü hakkında bilgi kazanmanızı sağlarken, işleme konu olan gayrimenkulünüze dair detaylı bilgileri raporlar üzerinden görebilmeniz için çalışıyoruz. Sektör nabzını tutan bir şirket olarak, Pazar araştırması ardan gayrimenkul değerleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gayrimenkulünüzün yer aldığı bölge ile ilgili bilgileri, risk ve kar beklentilerini Pazar araştırması kapsamında değerlendirerek, anlaşılır değerleme raporlarını veriyoruz.

Gayrimenkul sektörüne dair farklı yatırım iÅŸlemlerinde ve hukuki mevzuata uygunluk gerektiren konularda sizler için deÄŸer belirleme hizmetini sunuyoruz. Bu kapsamda gayrimenkul satış, vatandaÅŸlık hakkı edinme, SGK borç yapılandırma, miras ve boÅŸanma davalarında mal paylaşımı, kentsel dönüşün, kira deÄŸer tespiti gibi konuların tümü için gayrimenkul deÄŸerleme ve raporlama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.   
 

Acil Gayrimenkul Değerleme Raporu Taleplerinize Hızlı Yanıt Alın

Arnavutköy gayrimenkul değerleme hizmeti veren firma olarak, acil şekilde değerleme raporu edinmeniz gereken anlarda yanınızda yer alıyoruz. Aciliyet gerektiren durumlarda, konut ve işyerleri için piyasa fiyatını ve emsal kira bedelini açıkça sunan acil gayrimenkul değerleme raporu sunuyoruz.

Eğer ideal sürede kapsamlı bilgilere yer veren bir değerleme raporuna ihtiyaç duyuyorsanız bu konuda sunduğumuz hizmet ile de taleplerinizi karşılıyoruz. Tapu kaydı, çevresel koşullar, belediye evrakları tarafımızca incelenir ve ardından detaylı gayrimenkul değerleme raporu sizler için sunulur. Detaylı raporlarımız üzerinden gayrimenkulün imar durumundan, olası risklere kadar tüm detaylar hakkında sizlere bilgilendirme sağlıyoruz.
 

İş Ortaklığı Feshi, Mal Paylaşımına Yönelik Profesyonel Gayrimenkul Değerleme Çalışmaları

İş ortaklığı feshi ve mal paylaşımı gibi durumlar, süreci zarar görmeden ve adil bir şekilde tamamlayabilmeniz için profesyonel bir gayrimenkul değerleme hizmetinden yararlanmanız gerekir. İş ortaklığı feshi konusunda tam bir karara varmanız ve bize başvurmanız halinde, firmanızın demirbaş ve duran varlıklar değer tepsini gerçekleştirerek ilgili değerleme raporlarını sizlere sunuyoruz. Bu süreç kapsamında tüm ortaklara eşit mesafede durmak ve etik değerlere uygun şekilde süreci yönetmek en temel amacımızdır. Ortaklık fesih sürecinde sizin için ve ortaklarınız için bilgi toplama ve analiz süreçlerini yönetiyor, bu süreci minimum zarar ile atlatabilmenizi sağlayacak kriterler kapsamında çalışıyoruz. SPK ve BDDK lisanslarına sahip bir şirket olarak, en kısa sürede değerleme raporlarını sizlere veriyoruz.
 

Mal paylaşımının konu olduğu miras veya boşanma süreçlerinde gayrimenkul değerleme hizmetimizden yararlanabilirsizsiniz. Bu süreçlere uygun ve mahkemelerde geçerliliği olan detaylı gayrimenkul değerleme raporlarını sizler için hazırlıyoruz. Gayrimenkulün şuandaki değer tespitini ve mahkeme taleplerine uygun olarak geriye dönük değer tespitini gerçekleştirerek, sizlere detaylı bir rapor sunuyoruz. SPK ve BDDK lisanslı hizmetimiz kapsamında, etiğe ve gizlilik değerlerine önem vererek yönettiğiniz araştırma ve raporlama sürecimiz, gayrimenkul değerleme mevzuatı ile örtüşen raporları sizlere sunabilmemizdeki en önemli faktördür.
 

Vatandaşlık Edinmede Geçerlilik Taşıyan Gayrimenkul Değerleme Raporuna Sahip Olun

Türk vatandaşlığına geçiş yapma hususunda 18.09.2018 tarihinde yapılan değişiklik sonrasında gündeme taşınan yasaya uygun biçimde işlem yapmak için gayrimenkul değerleme hizmetinden yararlanmanız gerekir. Bu değişiklik ardından Türkiye’de 3 sene süresince satışı konu olmamış ve değeri 250 bin ABD doları olan yabancı uyruklu taşınmaz mal sahipleri, Türk vatandaşlığına geçiş sağlayabiliyorlar. Ancak şartın yasal bir evrak ile kanıtlanabilmesi önemlidir.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da tespitin sağlanabilmesi için ilgili gayrimenkulünüz için değerleme raporunu edinmeniz, süreçte yasal şartlara uygunluğu sağlar. SPK ve BDDK lisanlı gayrimenkul değerleme hizmetini uzun senelerdir sunana bir firma olarak sizlere bu alanda destek veriyor ve geçerliliğe sahip vatandaşlık edinme ile ilişkili gayrimenkul değerleme raporlarını hazırlıyoruz. Arnavutköy gayrimenkul değerleme hizmeti sunan deneyimli bir şirket olarak, vatandaşlığa geçiş sürecinde gerekli olan gayrimenkul değerleme raporunu edinmek için bizimler iletişime geçebilirsiniz.



Bu yazı 1218 kere okundu.

DÄ°ÄžER YAZILAR

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Bizi Arayın +90 539 201 77 30

Esenyurt / Ä°STANBUL
+90 539 201 77 30
bilgi@ayseguliscan.com
Bu site DumanSoft internet hizmetleri tarafından hazırlanmıştır.